Lystejendom Haderslev

· Blandet bolig og erhverv · Solgt - lignende søges
Solgt - lignende søges

Ejendommen

HOBBYLANDBRUG – TÆT PÅ SKOLE, BØRNEHAVE OG KUN 4 KM FRA HADERSLEV BYMIDTE
Velkommen til Lindegaarden i Vandling – lavenergihus fra år 1880 med energimærke A.

Har I en drøm om at bo centralt, og samtidig være i stand til at realisere planerne om at bo på landet med masser af plads både i boligen og omkring jer – evt. ha mulighed for hestehold eller andet – så er Lindegaarden et rigtigt godt bud. Kun 4 km fra Haderslev Torv (7 min.s kørsel iflg. Krak) og 1,3 km fra skole og SFO i Starup. Her er alt lige omkring jer, og I kan flytte ind i et flot, gennemrenoveret og charmerende stuehus, der oprindeligt er opført i år 1880, men hvor sælger over årene nænsomt har gennemført renoveringer således, at der i dag står et smukt gammelt hus – men i energiklasse A (2010).

Stuehuset står med sine næsten 400 kvm klart til indflytning, og herudover findes flere udelænger med bl.a. garage, værksted, hestestald, maskinhus og lade m.v. – længer fremtræder delvist renoverede, og efterlader stadig mange muligheder for køber. Omring ejendommen ligger der 2,2 ha jord fordelt på en dejlig have, indhegnede marker og oplyst ridebane. Få min.s kørsel fra ejendommen ligger yderligere et areal på godt 3,2 ha, hvor der er mulighed for græsning eller måske lidt jagt for interesserede.

Der er i år 2010 installeret et jordvarmeanlæg med varmepumpe, og i år 2012 har sælger opført et stort solcelleanlæg – pænt placeret bag havens store træer, så det ikke er synligt fra ejendommen. Anlægget er på knap 13 KW, og er opsat i 3 store moduler i forskellige vinkler, således at sollyset udnyttes hele dagen. Her er således tale om et energiklasse A hus, hvor energiforbruget holdes helt nede på et minimum.

Byggestilen fra år 1880 er velbevaret, og man oplever mange smukke gamle detaljer i huset – herunder de meget smukke stuklofter og den gamle kamin i husets dagligstue. Herudover har sælger i forbindelse med renoveringen genetableret de gamle buer over alle vinduer, og huset termovinduer er ligeledes produceret med buer for oven, så den gamle byggestil er fuldendt. I stuerne er der lagt gulve i massiv fyrretræsplank og indvendige døre er delvist gamle originale døre eller nye massive fyldningsdøre fra Sweedor.

Huset er praktisk indrettet med 2 indgange fra gårdspladsen – den ene indgang via et stort og velindrettet bryggers, og den anden via en stor og præsentabel hall med flotte klinkegulve og trappe til 1. sal. I stueetagen findes 4 værelser og 2 stuer. Der er fra den ene stue udgang til haven, og fra den anden er der udgang til en stor træterrasse, som er smukt afgrænset af en flot mur med sortglaceret tegl, så stilen matcher resten af bygningen. Herudover findes et rummeligt og velindrettet køkken, et stort badeværelse og førnævnte bryggers. 1. salen er indrettet med 4 store værelser, hvor alle har eget walk-in, et stort og lækkert badeværelse med såvel badekar og bruseniche og et alrum i forbindelse med trappen. Der er bygget 4 store kviste på ejendommen, hvor der er åbent op til kip, og hele frontpartiet er udnyttet med vinduesfacader. Således har man et helt fantastiskt lysindfald i badeværelset, i to værelser og i alrummet. De gamle bjælker er bevarede og giver 1. salen et helt specielt og hyggeligt særpræg. Hele 1. salen er bygget og indrettet i år 2000 med nyt tag, kviste, vinduer m.v. – herunder alle installationer til el, vand og varme. Fra gårdspladsen findes nedgang til kælderetagen, hvor bl.a. varmeanlægget er installeret. Her findes 50 kvm med disponible rum.

Udebygningerne består af en længe med garage og 2 porte, værksted, hestestald med 8 nyere bokse samt indrettet foderrum og sadelrum – alt samlet på 250 kvm. Herudover findes en tidligere svinestald på 120 kvm, et maskinhus på 120 kvm og en lade på 225 kvm.

Kom og oplev en fantastisk ejendom, der helt lever op til nutidens standarder og samtidig emmer af hygge og nostalgi – ring til os allerede i dag på telefon nr. 30 50 6000. og bestil en fremvisning.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

 • Carport: Hestestald / maskinhus 250 m2
 • Udhus: Lade 225 m2
 • Dato: 09/04/2019
 • Brutto/Netto: 0/0
 • Ejerudgift/md: 2.751
 • Grund areal: 54.700 m2
 • Bolig areal: 380 m2
 • Kælder areal: 50 m2
 • Garage areal: Maskinhus 240 m2

Skitsetegning

Kælder

Stueplan

1. Sal

Beliggenhed

Vandlingvej 129, 6100 Haderslev

Dokumenter

  Peter Warming

  Warming Liebhaverboliger

  +45 30 50 6000
  +45 30 50 6000
  Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

  Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

  Kontakt

  Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.