Vandudsigt sønderjylland strandgrund

Kr. 4.250.000 · Liebhaverbolig · Til salg
Kalvøvej 15A, 6230 Rødekro

Ejendommen

PANORAMA UDSIGT UD OVER DET SÆDVANLIGE – MULIGHED FOR FLEXBOLIGTILLADELSE

DIREKTE TIL GENNER BUGT – MED UDSIGT OVER KALVØ OG MOD LILLEBÆLT OG BARSØ

Højtliggende villa opført i år 2000 i to fulde plan med i alt 290 etagemeter. Villaen er beliggende på en skråning, og den fantastiske udsigt kan nydes fra begge plan. Uanset hvilken etage man befinder sig på, kan man høre den beroligende lyd af bølgeskvulp i baggrunden.

Den høje placering gør udsigten helt uovertruffen. Man har et perfekt overblik over hele Kalvø, lystbådehavnen, vigen rundt om Kalvø, Sønderballe Strand, skovklædte kyststrækninger på begge sider af Genner Bugten, og med Lillebælt og Barsø i baggrunden – det bliver ikke bedre.
Kalvøvej er en lille stille vej, der ender blindt ved badehotellet på Kalvø – den meget begrænsede trafik er typisk meget stille idet alle ønsker at nyde udsigten (mest turistmål).

Hvert plan er på 145 kvm, hvoraf de 96 kvm på hvert plan er boligareal. Øverste etage indeholder entré med trappe til underetagen, gæstetoilet, stort køkken/alrum med udsigt over bugten – og naturligvis udgang til den ca. 100 kvm store terrasse. Terrassen er bygget i 3 meters dybde langs hele bygningen og begge gavlender. Solen kan således nydes hele dagen fra solopgang til solnedgang. I åben forbindelse med køkken/alrum ligger stor og meget lys stue – naturligvis med samme enestående panoramaudsigt. Stuen er vendt mod øst og mod syd, og da terrassen også er ført rundt om husets gavlende, kan solen her nydes helt til solnedgang. Fra trappens nord/øst side fører en udvendig trappe ned til underetagen og videre ned mod stranden. Der er gode badeforhold, og stranden er børnevenlig. Integreret i bygningen findes en 49 kvm stor garage med rulleport.

Underetagens 145 kvm er fordelt på 96 kvm bolig og 49 kvm værksted / hobbyrum el.lign. Her findes 3 soveværelser med flot udsigt over fjorden, et kontor, et bryggers og et stort og lækker badeværelse med bl.a. stor hjørnespa. Der er udgang til haven på vandsiden fra alle 3 soveværelser.

Få hundrede meter fra ejendommen ligger en hyggelig lystbådehavn – lige ud for Kalvø’s badehotel. Der er mulighed for bådeplads i lystbådehavnen, hvis man ikke ønsker at ligge for svaj ud for ejendommen. 500 m fra ejendommen kører der bus mod Åbenrå og Haderslev, og både skole og børnehave findes kun 3 km væk i Genner. På Løjtland findes i øvrigt også naturbørnehave – i øvrigt meget tæt på golfbanen kun få km fra huset.

Varmesystemet i huset bliver ved ny overtagelse udskiftet til luft-til-vand varmepumpe. I huset er herudover installeret varmegenindvinding fra Genvex. Energimærket er udarbejdet i år 2011 med mærket “C” – men der er herefter blevet efterisoleret på loftet, og med installering af varmepumpe som erstatning for det nuværende oliefyr, kan man påregne en væsentlig forbedring i denne karakter. Hele boligdelen på begge etager har gulvvarme.

Huset er opført med øje for minimal vedligeholdelse. Facade i røde mursten, udhæng og terrasse i sibirsk lærketræ o.s.v. Haven er meget let at holde.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 4.250.000
  • Dato: 21/11/2019
  • Udbetaling: 215.000
  • Brutto/Netto: 17.997/15.004
  • Ejerudgift/md: 2.333
  • Grund areal: 1.031
  • Bolig areal: 192
  • Kælder areal: 49
  • Garage areal: 49
  • Afstand til vand: 20 m

Skitsetegning

Skitsetegning over-etage

Skitsetegning under-etage

Beliggenhed

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme (14)