Sommerhus Lønstrup udsigt Vesterhavet

Kr. 7.495.000 · Luksussommerhus · Til salg
Panorama havudsigt

Ejendommen

LØNSTRUP STRAND – STORSLÅET UDSIGT OVER VESTERHAVET – PÅ TOPPEN AF KLITTEN

Perfekt panorama udsigt og een af de bedste beliggenheder i Lønstrup – kun ganske få minutters gang fra både Lønstrup Strand og bymidten, hvor det summer af liv og feriestemning både dag og aften. Absolut roligt beliggende tilbagetrukket fra byens centrum, og ikke længere væk end en lille spadseretur fra café- og restaurantlivet, shoppingmuligheder, galleri eller kunstbutikker og meget mere.

Ejendommen er opført i år 2005 i gammel stil svarende til områdets øvrige ældre bebyggelser og tilført nutidens krav til lysindfald og udsigt fra en 180 graders panorama stue, hvorfra man kan nyde den enestående udsigt over Vesterhavet. Huset ligger på toppen af en klit med absolut ingen udendørs vedligeholdelsespligter på grundstykket. Rundt om huset er anlagt en stor træterrasse, og der er således altid mulighed for at finde en lækrog – eller omvendt et sted, hvor det lufter forfriskende i sommervarmen.

Huset indeholder entré med garderobe og en flot fyrretræs trappe til 1. salen. Ved entréen findes det ene badeværelse, som er udført i lyse klinker i brusenichen og med indbygget vaskemaskine og tørretumbler. Efter entré kommer man direkte ind i et stort og meget lyst køkken / alrum i hele husets bredde. Køkkenet er udført i hvide elementer med en kogeø, der adskiller køkkenet mod det øvrige rum. I direkte forbindelse med køkken / alrum findes en trappe med 3 trin ned til stuen. Hele stuen har vinduespartier fra guvl til loft i 180 grader, og en dobbelt terrassedør åbner ud til den store træterrasse på husets vestside. Fra køkken / alrum er der i begge sider af huset indgang til et værelse indrettet med dobbeltseng, ekstra køje og garderobe.

1. salen er indrettet med en hyggelig stue med brændeovn og et meget stort kvist vinduesparti mod vest, hvorfra udsigten er (om muligt) næsten endnu bedre end fra stuens panoramavinduer. Bag stuen findes endnu et værelse og yderligere et badeværelse. Badeværelset er indrettet med hjørnespa, bruseniche og lækker sauna.

Ved opførelsen af huset har sælger lagt vægt på at bevare såvel feriestemningen som den gamle nostalgiske stil, som huset er opført efter. Indvendigt er bl.a. opsat charmerende høje paneler, og gulvene er lagt i brede fyrretræsplank. Udvendigt er huset pudset i lokal rød farve, taget er tegl og der er monteret tagrender og nedløb i kobber. Foran huset findes et mindre redskabsskur.

Kom og oplev udsigten og få en rundtur i et helt specielt sommerhus – kun for de rigtig kræsne.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 7.495.000
  • Udhus: 6
  • Dato: 13/06/2018
  • Udbetaling: 375.000
  • Brutto/Netto: 37.243/28.723
  • Ejerudgift/md: 3.292
  • Grund areal: 2.225 m2
  • Bolig areal: 120 m2
  • Afstand til vand: 400 m

Skitsetegning

Stueplan

1. Sal

Beliggenhed

Sundet 3B, 9800 Hjørring

Dokumenter

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.