Rækkehus Islands Brygge København – Havnevigen

Kr. 12.495.000 · Liebhaverbolig · Til salg
Rækkehus Islands Brygge København

Ejendommen

Direkte til Københavns største pool – stor træterrasse ned til Havnevigen

Rækkehus på Islands Brygge – idyllisk og luksuriøst – med privat parkering (carport) lige til døren

Virkelig idyllisk beliggenhed på Islands Brygge direkte til Havnevigen, og med udsigt over Københavns Havn fra egen stor tagterrasse. 188 kvm luksuriøst rækkehus i 3 plan + tagterrasse på ca. 35 – 40 kvm og egen carport lige ved døren.

Virkelig lækkert indrettet og udført i de bedste materialer. Her er køkken og bad interiør fra Unoform og Vola, hvidevarer fra Siemens, egetræsgulve og trapper og varmegenindvinding fra Genvex med bedste indeklima for allergikere. Alle elektriske installationer er fra Zense Home, så alt kan styres fra telefon eller Ipad – uanset hvor man befinder sig i verden. Læs mere om Zense Home (klik her). Al udvendig træværk på såvel facader som på terrasser er udført i Cedertræ, og alle vinduer er med 3 lags termo.

Indretningen er perfekt til den moderne familie. Bilen parkeres i carporten lige ved døren, og stueetagen er indrettet med køkken/alrum med stort vinduesparti mod Havnevigen. Herfra er der udgang til en stor træterrasse direkte til vandet, hvor idyllen kan nydes i fulde drag. Der er badestige til “poolen” og mulighed for at fortøjre mindre båd. Bassinet er ca. 125 meter langt, så her er rig mulighed for at dyrke daglig svømmetræning. Der er installeret flere store pumper, således at al vandet i hele bassinet udskiftes een gang i døgnet.
Ud over køkken findes i stueetagen et lækkert badeværelse, bryggers og garderobe. I forbindelse med carporten er der i øvrigt indrettet et 8 kvm stort pulterum.

1. salen har et stort soveværelse mod Havnevigen, et stort værelse mod gaden og et rummeligt badeværelse med vaskesøjle. Soveværelset har et stort vinduesparti og en skøn udsigt over Havnevigen.

Den flotte egetræstrappe fører videre til 2. sal, hvor der er indrettet en meget stor stue. Her er der et stort vinduesparti med den flotteste panorama udsigt over Havnevigen. Stuen dækker hele etagen, som er bebygget på 61 kvm, og der er mulighed for at indrette ét stort eller to mindre værelser i den del, der vender mod gaden.

Fra stuen fører trappen videre til husets tagterrasse. Her er alt igen udført i cedertræ og med gelændere i klart glas. Terrassen er udstyret med udendørs køkken med vask på terrassens midte, en afdeling med den flotteste panoramaudsigt over Havnevigen og en afdeling, hvorfra der er udsigt over Københavns Havn mod syd/vest.

Alt i alt – en rolig og idyllisk beliggenhed midt inde i København. Her kan man på kort tid sejle med havnebussen til centrum ved Nyhavn, måske videre til Christianshavn, spadsere over bryggebroen til Fisketorvet,  eller være med når landskamp eller andet vises på storskærm på Islands Brygges friareal. Er der behov for daginstitution findes Nokken mindre end 50 skridt fra gadedøren, ligesom ro & kajakklub har til huse i naboejendommen.

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 12.495.00
  • Carport: 16
  • Udhus: 8
  • Dato: 16/01/2019
  • Udbetaling: 625.000
  • Brutto/Netto: 52.856 / 44.687
  • Ejerudgift/md: 5.048
  • Grund areal: 114
  • Bolig areal: 188
  • Afstand til vand: direkte

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Skitsetegning 2. sal

Skitsetegning tagterrasse

Beliggenhed

Rundholtsvej 101, 2300 København

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.