Lystejendom 5 ha strandgrund vandudsigt

Kr. 3.495.000 · Blandet bolig og erhverv · Til salg
Landejendom strandgrund havudsigt

Ejendommen

Landejendom med 5 ha strandgrund få min. fra Nykøbing centrum

På Møllegården bor man på landet, har en flot udsigt over fjorden, egen lækker badestrand, plads til dyr eller måske noget erhverv – og så alligevel kun få minutter fra byen.

Møllegården er en smuk gammel landejendom opført i år 1919, idyllisk beliggende 17 meter over havet og med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Fra stuehuset findes stisystemer mod stranden – ad egen jord – over marken, gennem skoven og ned til en lækker badestrand med ca. 150 m egen kystlinje. Der er etableret hyggelig belysning langs stierne, så de lange sommeraftener kan udnyttes til fulde. Afstanden til stranden er ca. 300 m, og der er også etableret en vej, hvis båden eller andet større udstyr skal transporteres frem og tilbage.

Stuehuset er en 280 kvm smuk gammel rødstensvilla opført i bedste murermesterstil, som har været i familiens eje gennem mange generationer. Huset er vel vedligeholdt gennem mange år, men her er stadig plads til fornyelser for kommende ejere. Ejendommen har en helt unik beliggenhed, og har bl.a. derfor aldrig før været i fri handel.

Bag stuehuset har nuværende ejer i 1970’erne opført en række udelænger. Længerne er opført som solide murede bygninger, og fremtræder i særdeles god stand. Her er således ikke væsentlige vedligeholdelsesopgaver at tage hensyn til, men derimod en lang række af muligheder for anvendelse. Her er tidligere stalde med fuldstændige og hele rum uden bærende stolper, hvilket væsentligt forøger anvendelsesmulighederne. Her er maskinrum / værksted med god lofthøjde og porte og diverse god lagerplads. Bag længerne er der opført en stålhal på ca. 14×45 meter – enten til lade, maskiner, hestebokse, ridehal el.lign.

Nabo til Møllegården er Morsø Golfklub med deres 18 hullers bane. Golfklubbens fantastiske beliggenhed ved Limfjorden er faktisk eneste adskillelse af Møllegården og bylivet i Nykøbing Mors. Der er således kun ganske få minutter til byens centrum, indkøb, skoler, børneinstitutioner m.v.

Kort sagt en helt speciel beliggenhed med muligheder for jagt, fiskeri, vandsport, heste, dyrehold i øvrigt samt alle muligheder for pladskrævende hobbies eller erhverv. Det perfekte sted for den pladskrævende familie, naturelskere, golfspillere, selvstændige med ønske om plads til virksomhed, værksted, lager o.s.v.

Tjek gågaden i Nykøbing Mors – klik her.

Handlende i Nykøbing Mors – klik her.

Se mere omkring golfklubben – klik her.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 3.495.000
  • Carport: 623 kvm maskinhal/ridehal
  • Udhus: 1.173
  • Dato: 04/04/2020
  • Udbetaling: 175.000
  • Brutto/Netto: 13.285/11.453
  • Ejerudgift/md: 2.079
  • Grund areal: 56.470
  • Bolig areal: 280
  • Garage areal: 1.173 kvm værksted og garager

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Beliggenhed

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.