Luksussommerhus – strand og lystbådehavn – Køge

Kr. 4.995.000 · Investerings- og projektejendomme · Til salg
Luksussommerhus ved vandet - evt. helårs

Ejendommen

Luksussommerhus – måske helårsbolig – 311 kvm luksus kun 100 m fra lille lystbådehavn.

Absolut roligt beliggende som det sidste hus, hvor Kystvejen ender blindt. Samtidig ligger huset i anden række til vandet lige ud for en lille hyggelig lystbådehavn, hvor der i øvrigt følger en kajplads med til huset. På begge sider af lystbådehavnen findes en perfekt badestrand og på sydsiden ligger der langs stranden en stor skov kun 100 m fra huset.

Ejendommen er oprindeligt opført i år 1984, men i år 2008 har nuværende ejer udført en gennemgribende renovering af ejendommen. I år 2008 byggede nuværende ejer stort set et helt nyt hus i det gamle. Der blev under ombygningen også foretaget udvidelser bl.a. med henblik på at danne bedre lysforhold. Samtidig er der monteret ovenlysvinduer i flere af husets rum, hvor især køkken-alrummet er blevet tilgodeset. Selve køkkenet er bygget ud i en rund karnap, hvor lyseffekten virkelig mærkes samtidig med, at man fra køkkenet har fået et godt udsyn over hele den sydvendte del af terrassen.

Overalt i huset er der gennemført en særdeles høj standard – både med hensyn til materialevalg og med hensyn til kvaliteten af det udførte arbejde. Stue og køkken/alrum er et stort rum, men der er fra begge afdelinger udgang til den meget store træterrasse, der vender ned mod havneområdet og stranden. Ved siden af køkken/alrum er der i et forskudt plan – tre trin ned – indrettet en lille hyggelig pejsestue. I pejsestuen findes i øvrigt en glasplade i etageadskillelsen, således at om aftenen får glæde af lyseffekten fra vinkælderen neden under pejsestuen.

Kælderen er på 127 kvm, hvoraf de 27 kvm er registreret som bolig – dog er hele kælderen indrettet til fuld anvendelse. Fra kælderens pejsestue er der udgang til flisebelagt terrasse, som er overdækket af træterrassen i stueplanet. Ved siden af pejsestuen findes den lille vinkælder med kik til pejsestuen ovenpå. Herudover er der et stort vaskerum med teknik og fyr, et værelse med vindue mod haven og et stort pulterum.

På sydsiden af huset (udenfor køkkenet) er der anlagt en stor flisebelagt terrasse og indrettet en slags delvist lukket gårdhave, hvor der altid er læ. Terrassen fortsætter hele vejen rundt om huset til baghaven mod havnen og stranden. Foran huset findes en stor dobbelt carport på 28 kvm, hvorfra der er lavet adgang / havelåge til gårdhaven og indgangen ved køkken og ved bryggers.

Bådplads med følger.

Der medfølger bådplads i havnen ca. 100 m fra huset. Bådpladsen kan være udlejet, idet nuværende ejer ikke har benyttet den, og i det tilfælde vil pladsen være ledig igen ved udgangen af sæsonen. På havnen har bådelauget et hus med stor overdækning med borde, bænke m.v. samt legeplads.

Udlejning – samlede indtægter i 2019 kr. 244.668 – netto efter fradrag af provision til udlejningsbureau.

Huset har i år 2019 været tilmeldt udlejning gennem Dansommer. Lejeindtægten i 2019 beløb sig til kr. 196.453 og indtægter på forbrug beløb sig til kr. 39.414. Indtægter på vandforbrug udgjorde kr. 8.801. Huset var udlejet i 257 dage.

Ejendommen har status som fritidsbolig, men både nuværende og forrige ejere har begge opnået dispensation hos kommunen, således at de har kunne benytte ejendommen som helårsbolig.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

 • Kontantpris: 4.995.000
 • Carport: 28 m2
 • Udhus: ca. 6 m2
 • Dato: 04/04/2020
 • Udbetaling: 250.000
 • Brutto/Netto: 19.626 / 16.850
 • Ejerudgift/md: 3.112
 • Grund areal: 1.394 m2
 • Bolig areal: 211 m2
 • Kælder areal: 127 m2 heraf 27 m2 bolig
 • Afstand til vand: 100 m

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning kælderplan

Beliggenhed

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.