Liebhaverejendom landejendom Vejle

Kr. 5.950.000 · Blandet bolig og erhverv · Til salg
Mejslingvej 80, 7100 Vejle

Ejendommen

MASSER AF PLADS – IDYLLISKE OMGIVELSER – 25.000 KVM JORDSTYKKE

LANDEJENDOM MED PARKLIGNENDE HAVE – SØER OG VANDLØB

15 MINUTTER FRA VEJLE CENTRUM – 20 MINUTTER FRA KOLDING CENTRUM – 25 MINUTTER TIL BILLUND LUFTHAVN

416 KVM INDFLYTNINGSKLAR BOLIG – 112 KVM DOBBELT GARAGE – UDELÆNGE MED MASKINHAL PÅ 589 KVM

Pragtfuld landejendom velbeliggende på 25.000 kvm idyllisk jordstykke – omgivet af store træer og helt ugeneret for omgivelserne. Have med flere søer og en lille å, der løber gennem haven med små romantiske og hvidmalede broer. En oase kun 15 minutters kørsel fra Vejle Centrum – et fristed, hvor der er plads til udfoldelser for den pladskrævende familie – både ude og inde.

Stuehuset er i 2 plan på i alt 416 kvm bolig. Det er oprindeligt opført i år 1855, men er de seneste år blevet gennemgribende renoveret. Sælger har lagt vægt på at indrette boligen, således at 1. salen er sammenhængende med stueetagen. Dette er gjort ved at åbne etageadskillelsen flere steder – herunder i det store køkken – således at den store stue på 1. salen har view ned over køkkenet, og samtaler således også kan foregå let mellem etagerne. Dette giver tillige en rigtig god rumfornemmelse, eftersom at 1. salen er åben til kip. I ejendommens hall har man ligeledes åbnet til 1. salen. Her fører desuden en trappe til 1. salen – og hele hallen får således det samme view helt op til kip på 1. salen. På 1. salen er monteret mange store skråvinduer i 2 niveauer, hvilket giver ikke kun stuen, men også køkkenet og ejendommens hall et fantastisk lysindfald.

Stuehuset er indrettet med i alt 3 stuer, 6 værelser, 2 badeværelser / 3 toiletter, køkkenalrum med tilstødende grovkøkken / viktualierum samt et stort bryggers med masser af god skabs- og arbejdsplads. Bag bryggers findes bagindgang med indgang umiddelbart sammen med indgang til garagen.

Køkkent er indrettet med en stor arbejdsø i midten og åbent til 1. salen. Låger er udført med hvide fyldninger, integrerede hvidevarer og en kraftig bordplade i lys ask. Køkkenet er fra Invita, vasken er udstyret med quooker, der er masser af skuffer og rigtig god skabs- og arbejdsplads. Endevæggen i køkkenet er indrettet som kogested, hvor hele bordpladen er lagt i sort granit. Herudover findes indgang til et grovkøkken, der ligeledes er indrettet som viktualierum. Bag køkkenet er indrettet bryggers med masser af indbygningsskabe – alt ligeledes fra Invita – og alle gulve i såvel bagindgang, bryggers, grovkøkken og selve køkkenet er lagt i store sorte klinker i 30×60.

De to badeværelser / 3 toiletter er alle indrettede med samme sorte gulvklinker i 30×60, og med skabe m.v. fra Invita. Den samme stil med gulvklinker går igen i husets hall. Trappen til 1. sal er udført i lys ask, og samtlige gulve på 1. salen er ligeledes lagt i lys ask. På 1. salen er alle gamle bjælker og hanebåndspær nænsomt renset ned og holdt synlige. Værelserne på 1. salen er store, og der er indrettet et walk-in til det ene værelse. Det andet værelse har udgang til en stor tagterrasse. Hele den store stue på 1. salen er forsynet med et væld af store velux vinduer i flere niveauer, der sammen med lofterne til kip, giver et fantastiskt lysindfald og en god rumfornemmelse.

I stueetagen har man bevaret en del af de gamle værdier med bl.a. stuklofter, gamle fyldningsdøre m.v. – gulve er enten gamle afhøvlede plankegulve, eller nyere gulve lagt i fyrretræ. Fra såvel køkken og fra stuen er der udgang til en terrasse, der er anlagt i træ i hele husets længde – ca. 25 meter. Herfra kan man nyde udsigten ned over haven med åen, de små hvidmalede broer og søen for enden af haven.

Garagen er opført på 112 kvm og indeholder ud over fyrrum med jordvarmeanlægget 2 separate rum til anvendelse som garager. Hvert rum har egen port og det ene rum er indrettet med lofter og vægge, som er isolerede. Porten er dog bevaret i den oprindelige stil (og dermed u-isoleret) – for at matche udseendet udefra.

Den sidste længe af ejendommen er indrettet som ét stort rum, der kan anvendes som maskinhal, værksted, motionsrum, gildesal ……… kun fantasien sætter grænserne. Mit i bygningen findes en trappe til 1. salen, hvor der er et stort uudnyttet rum. Etageadskillelsen er støbt, så der er mange muligheder for indretning på 1. salen og det er rimelig let at gå til. Den ene ende af bygningen har dog åbent til kip, således at den store lofthøjde er udnyttet. Her er der p.t. indrettet værksted med autolift og stor port, hvor maskiner kan ha adgang.

Ejendommen er klassificeret som et energimærke B ejendom, hvilket betyder at ejendommen er særdeles velisoleret. Herudover er der i år 2010 installeret nyt jordvarmeanlæg med varmepumpe.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

 • Kontantpris: 5.950.000
 • Udhus: 589 m2
 • Dato: 02/03/2020
 • Udbetaling: 300.000
 • Brutto/Netto: 25.391/21.518
 • Ejerudgift/md: 3.977
 • Grund areal: 25.000 m2
 • Bolig areal: 416 m2
 • Garage areal: 112 m2
 • Erhvervs-areal: 589 m2

Skitsetegning

Stueplan

1. sal

Udelænge

Beliggenhed

Mejslingvej 80, 7100 Vejle

Dokumenter

  Peter Warming

  Warming Liebhaverboliger

  +45 30 50 6000
  +45 30 50 6000
  Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

  Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

  Kontakt

  Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.