Liebhaverbolig – synfyn – Thurø – Svendborg

Kr. 7.995.000 · Liebhaverbolig · Til salg
Thurø, Sydfyn ved Svendborg - liebhaverbolig med egen strand

Ejendommen

PANORAMA UDSIGT UD OVER DET SÆDVANLIGE

1.700 KVM STOR GRUND PÅ YDERSTE SPIDS I BLÅBY

MERE END 180 GR. PANORAMA UDSIGT OVER SVENDBORGSUND

MOD TÅSINGE, LANGELAND LUNKEBUGT M.V.

EEN AF THURØS BEDSTE BELIGGENHEDER

SMUK OG MEGET VELHOLDT STRÅTÆKKET EJENDOM OPFØRT I ÅR 1926

Exceptionel beliggende stråtækket ejendom opført i år 1926 – og bevaret i familiens eje siden. En beliggenhed langt ud over det sædvanlige, og som aldrig før er blevet udbudt.

Ejendommen er absolut velholdt og velplejet gennem alle årene. P.t. med nyere tag og mønding, flot facade og velholdte vinduer.

Gennem de sidste 90 år, hvor ejendommen har været i samme families eje, har den været anvendt såvel som helårsbolig og til tider som sommerbolig. Ejendommens status er helårsbeboelse, men der er mulighed for at få dispensation i anvendelsen, såfremt man ønsker at benytte stedet som en sommerbolig.

Grunden er 1.700 kvm stor, og er beliggende på den yderste spids i Blåby. Fra såvel huset som fra haven har man her den smukkeste udsigt direkt mod indsejlingen til Svendborgsund. Baghaven er sydvendt og meget solrig. Fra husets stue er der udgang til terrasse og den sydvendte baghave, og udsigten tæller både Troense på Tåsinge, Thurøs område ved Grasten og med Langeland i baggrunden.

I baghaven er bevaret et par store gamle egetræer og bøgetræer, der er med til at give haven et idyllisk og parklignende præg. Haven er højt beliggende, og der findes en trappe ned til selve strandbredden, hvor der er mulighed for at anlægge en bade- eller bådebro.

Huset er indrettet i to plan, og udgør en samlet beboelse på 171 kvm – herudover findes en højloftet kælder på 28 kvm, hvor der er indrettet vaskerum, fyrrum, pulterum m.v.

I stueetagen findes entré med trappe til 1. salen. Herfra er der indgang til stuen, som er sydvendt og meget solrig – og naturligvis med den smukkeste udsigt over sundet. Stuen er med gamle plankegulve, synlige bjælker i loftet og en hyggelig brændeovn. På modsatte side af entré findes et rummeligt køkken / spisekøkken, som er af ældre dato og bag køkkenet er indrettet et stort værelse. Fra køkkenet findes trappe til husets kælder.

1. salen indeholder repros med adgang til 3 gode værelser og til et rummeligt badeværelse. Alle værelser er med smukke gamle runde kvistvinduer, og de to værelser er vendt mod sundet.

Bag ejendommen er opført et ældre udhus.

Alt i alt en idyllisk perle ud over det sædvanlige – ring allerede i dag for en aftale om besigtigelse. Vores telefoner er åbne alle ugens 7 dage i tidsrummet kl. 10.00 – 20.00. Tlf. 30 50 6000.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 7.995.000
  • Udhus: 19
  • Dato: 13/06/2018
  • Udbetaling: 400.000
  • Brutto/Netto: 36.753/29.912
  • Ejerudgift/md: 6.701
  • Grund areal: 1.700
  • Bolig areal: 171
  • Kælder areal: 28
  • Afstand til vand: 1

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Skitsetegning kælder

Beliggenhed

Blåbyvej 2, 5700 Svendborg

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.