Liebhaverbolig med flot fjordkik i Bredballe Vejle

Kr. 6.789.000 · Liebhaverbolig · Til salg
Nyt hus i Bredballe

Ejendommen

LUKSUSVILLA UNDER OPFØRELSE I DEN GAMLE DEL AF BREDBALLE I VEJLE.

Gennemtænkt arkitekttegnet luksusvilla med forventet indflytningsdato den 1. januar 2021.

Smuk og praktisk indrettet funkis villa
i 2 plan med 211 kvm boligareal, 80 kvm terrasse på 1. sal med flot fjordglimt og 52 kvm overdækket carport / indgangsparti med adgang direkte til entré/hall. Herudover lukket garage på 36 kvm. Grunden er på 734 kvm og anlægges med træterrasser foran huset, rundt om huset og bag ved huset, således at der altid findes solrige hyggekroge – uanset tidspunktet på dagen.

De store træterrasser anlægges med henblik på minimal havepasning – og ikke mindst – maximal hygge og afslapning.  Terrasserne både foran huset og bagved huset bygges i en størrelse, så der er god plads til både lounge, solseng m.v.  “Outdoor-bar” integreres i terrasserne, så champagnen altid ligger klar på køl. På 1. sals terrassen indrettes udendørs køkkenbord i forbindelse med Outdoor-bar og grill-plads. På den måde bliver terrassen en integreret del af både køkken og stue, så den inviterer til maximal/daglig udnyttelse.

Villaen er beliggende på lille lukket vej med stisystem til Kirkebakken, hvor skolen ligger kun få minutter væk – sikker skolevej for børnene.

Fra den 52 kvm store carport, som er indbygget i huset, findes et stort glasparti med indgang til husets hall i stueplanet. I stueplanet findes 3 store børneværelser, lækkert badeværelse og bryggers.

I hallen findes trappen til 1. sal, hvor stue og køkken er indrettet i ét stort rum og med panorama vinduer mod syd (og mod fjorden). Ved siden af stuen indrettes rummeligt soveværelse med tilhørende badeværelse. Ligeledes er der i nordlig retning store vinduer mod baghaven. Fra begge sider af rummet (både nord og syd) er der udgange til den ca. 80 kvm store tagterrasse, der bygges rundt om huset. Foran huset vil der være udsyn mod fjorden og sol fra tidlig morgen til sidst på dagen, hvorefter aftensolen kan nydes på den nordlige del af terrassen bag huset.

Alle vinduer i ejendommen leveres fra Velfac i træ/alu og som 3-lags lavenergi. Varmeforsyning er en luft til vand varmepumpe, og der er naturligvis gulvvarme overalt i boligen – både i stueplan og på 1. sal. Herudover er der et ventilationsanlæg med allergifilter og varmegenindvinding, således at indeklimaet er optimalt for alle.

Området hører til den mest eftertragtede del af Vejle, og der er ikke langt til den gode badestrand ved “Albuen” eller ved “Tirsbæk” eller til Dyrehavens fantastisk kuperede skovarealer. I området findes alle gode muligheder for sportsfolket – om det er mountain-bike, vandsport, golf m.v.

Kun ganske få minutters kørsel til østjyske motorvej med direkte linje til Århus, Herning, Odense og København – og til den tyske grænse. Her bor man midt i Danmark og med de absolut smukkeste omgivelser.

Byggeriet er påbegyndt maj 2020 – ved hurtig henvendelse kan du nå at gøre din egen indflydelse gældende ved valg af køkken, bad, farver m.m. – så ring allerede i dag på tlf. 30 50 60 00 og hør nærmere omkring ejendommen.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 6.789.000
  • Carport: 52
  • Dato: 23/05/2020
  • Udbetaling: 340.000
  • Brutto/Netto: 25.858 / 22.643
  • Ejerudgift/md: 6.240
  • Grund areal: 734 kvm
  • Bolig areal: 211 kvm
  • Garage areal: 36
  • Afstand til vand: 250 m

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Beliggenhed

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme (11)