Liebhaverbolig helårsbolig strandgrund – Lillebælt

· Liebhaverbolig · Solgt - lignende søges
Solgt - lignende søges

Ejendommen

LIDT – MEN HELT UTROLIGT LÆKKERT

HELÅRSBOLIG – MULIGHED FOR FLEXBOLIG / SOMMERHUS

Har du en drøm om, at bo helt ned til vandet i et fantastisk naturskønt og kuperet område – med udsigt ud over Lillebælt mod den gamle lillebæltsbro, Fænø, Fænøkalv og med skoven og dyrelivet i baghaven ?
Så er her muligheden for at erhverve en helårsbolig, hvor ALT er gennemgribende renoveret i en klasse, der ligger langt ud over det sædvanlige.

Huset er opført i år 1852 med pudsede facader og stråtag, men gennemgribende renoveret i år 2008. Under renoveringen har alt været gravet ud, der er isoleret fra bunden, lagt gulvvarme i hele stue etagen og lavet nye indervægge. Indervægge er muret op således, at der praktisk talt er bygget et nyt hus inde i det gamle. Lysninger til vinduer og terrassedøre er lavet med skrå vinkler, der sender ekstra meget lys ind i stuen, og de hvidmalede vægge er vandskurede, således at konturene fra murstene er synlige. Loftbjælkerne er synlige og gulvene er lagt i lyst træ i 180 mm bredde.

Huset er indrettet med entré, hvor der er lagt klinkegulve. Herfra er der åben forbindelse til stuen, hvor 2 dobbelte terrassedøre lukker havluften fra lillebælt og lyden af bølgeskvulp helt ind i sofaen.

Køkkenet er udført i
 hvide fyldningslåger med massive egetræsbordplader, og fra køkkenet findes en ekstra udgang til haven og stranden.

Badeværelset er indrettet
 ved entréen, og de flotte store klinker fra entré er ført igennem til badeværelset – så stilen er gennemført.
I stuen findes en trappe til 1. salen, hvor der er indrettet et rummeligt soveværelse / kontor. På 1. salen er der store kvistvinduer ( 4 – fags ) mod såvel Lillebælt som mod engen og skoven på husets bagside.

Hele huset er IHC styret,
 således at både varme og belysning kan reguleres via fjernbetjening – enten med en lille remote når man opholder sig i huset – eller hvis du er på farten via en Iphone / Ipad. Lyset er delt op i grupper, så der kan tændes og slukkes forskellige steder i og udenfor huset. På samme måde er ejendommen overvåget med alarm og webcam, således at du altid er opdateret – selvom du er på farten.

Grunden er på 676 kvm, så der er ikke meget at passe – her skal der kun nydes. Det ene øjeblik hører du rådyrene i baghaven – det næste øjeblik et marsvin, der puster ud i vandoverfladen ud for huset.

Aldrig har det været lettere, at få en morgendukkert i Lillebælt. På med tøflerne og kun ca. 20 skridt til vandkanten – så er kaffen færdig når du kommer op.

En helt speciel ejendom, der kun sjældent ses i udbud. Ring allerede i dag for en fremvisning på tlf. +45 30 50 60 00.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Udhus: 2
  • Dato: 01/03/2019
  • Ejerudgift/md: 1.454
  • Grund areal: 676
  • Bolig areal: 66
  • Afstand til vand: 15

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Beliggenhed

Hagenørvej 73, 7000 Fredericia

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme (13)