Liebhaverbolig direkte til vandet Faldsled

Kr. 5.495.000 · Liebhaverbolig · Til salg
Egen strand i Falsled

Ejendommen

DIREKTE TIL STRANDEN – MULIGHED FOR EGEN BADEBRO / BÅDEBRO

SYD / VEST VENDT STRAND – SOLRIG OG MED FLOTTE SOLNEDGANGE

INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ 252 KVM + 54 KVM KÆLDER

Fantastisk beliggenhed direkte til stranden i den hyggelige by Faldsled, som er omgivet af noget af sydfyns skønneste natur.  Her tænkes naturligvis på Svanninge Bjerge, hvor også den lokale golfklub holder til. Området Svanninge Bjerge findes kun 10 minutters kørsel fra ejendommen. Er man dedikeret til friluftslivet findes der ud over golf et hav af muligheder i de store bakker – herunder mountainbike, orienteringsløb, vandreture, ridning eller naturlegepladsen Troldeland.

Lokalt i Faldsled findes idrætsforening (beliggende i Svanninge) med en bred vifte af gode tilbud, her er en hyggelig lystbådehavn beliggende kun få minutter fra ejendommen, og ikke mindst findes det hyggelige og kendte kongelige gæstgiveri “Falsled Kro” – hvor kokken kan forkæle dig og din familie ud over det sædvanlige.

Der er ti minutters kørsel til Faaborg og 35 minutter til Odense centrum. Skole, børnehave og fritidsordning findes i Millinge (retning Faaborg og Odense) kun 5 minutters kørsel fra ejendommen.

Ejendommen er beliggende for enden af blind vej, og grundstykket ligger helt ned til stranden – dog har naboejendommen færdselsret mht. indkørsel. Grundstykket er på 5.858 kvm, hvoraf de 1.539 er udlagt som vej. Huset er opført i år 1977 og er gedigent bygget. I 1995 er der foretaget tilbygning således at det samlede areal udgør 252 kvm + 54 kvm kælder.  Siden hen har nuværende ejere bygget om, således at der er blevet indrettet et meget stort og lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Herved blev der indrettet et meget stort og lyst rum, hvorfra havudsigten kan nydes både fra køkkenafdeling og fra pejsestuen.

Der er ikke blevet sparet på materialerne ved istandsættelsen. Køkken/alrummet er blevet udgravet og forsynet med gulvvarme. Herudover er indrettet et super flot køkken fra Kvänum i Sverige – kendt som leverandør af meget eksklusive køkkener.  Alt er gennemtænkt og udført i bedste materialer. Skuffer er tappet sammen og indsatser er udført i massiv egetræ. Hårde hvidevarer i bedste Miele og Siemens kvalitet med både varmluftovn, dampovn og cappucinomaskine indbygget i  arbejdshøjde. Ud over køle/fryseskab findes et stort vinskab der sørger for den rette temperatur til chateau’en.

Et par trin ned fra køkkenet giver adgang til en hyggelig pejsestue, hvor der er store gulv-loft vinduespartier med skydedøre ud til terrassen og naturligvis til den flotteste udsigt over Helnæsbugten. Ved siden af pejsestuen findes yderligere en stue. Her er der udgang til en sydvendt terrasse, der ligger i læ af husets vinkelbebyggelse – specielt i de tidlige forårsmåneder kan solen nydes her, hvor der er absolut læ for vinden.

I den resterende del af stueplanet findes en flot entré med skiffergulve og spindeltrappe til såvel kælderetagen som til 1. salen. I stueplanet er indrettet  2 pæne værelser, hvoraf det ene oprindeligt har været to værelser (let at genskabe). Herudover er indrettet et lækkert badeværelse med italienske klinker og mosaik.

På 1. salen er der indrettet en stor opholdsstue med udgang til en ca. 15 kvm stor terrasse – naturligvis med den flotteste udsigt over bugten mod Helnæs og Bøjden. I modsatte ende af etagen findes et stort soveværelse (oprindeligt to værelser) – og hertil et stort og lækkert badeværelse udført i italienske klinker og mosaik.

Kælderen er højloftet, tør og anvendelig. I selve trapperummet er der indrettet en garderobe. Ved siden af garderoben findes et kontor og et bryggers, hvorfra der er udgang til haven.

Haven blev anlagt 2016 til være let at holde med græs areal, buske og lavendeler og enkelte frugt træer. Der er god plads til at lave stauder bede / beplantninger.

Læs mere ved at følge nedenstående links:

Lokalinformation om skole, børnehave, sport, fritidsaktiviteter m.v.

Golfklubben i Svanninge Bakker

Naturlegepladsen Svanninge Bjerge – se aktiviteter

Retningslinjer bådebroer Faaborg Kommune

Idrætsforeningen

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

 • Kontantpris: 5.495.000
 • Carport: 40
 • Dato: 13/06/2018
 • Udbetaling: 275.000
 • Brutto/Netto: 25.569/20.593
 • Ejerudgift/md: 3.033
 • Grund areal: 5.858
 • Bolig areal: 224
 • Kælder areal: 54
 • Erhvervs-areal: 28
 • Afstand til vand: 5

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Skitsetegning kælder

Beliggenhed

Irisvej 16, 5642 Millinge, Danmark

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.