INGEN BOPÆLSPLIGT ejerlejlighed indre København

Kr. 8.995.000 · Liebhaverbolig · Til salg
Ingen bopælspligt København

Ejendommen

Lys og roligt beliggende ejerlejlighed – UDEN BOPÆLSPLIGT – Frederikstaden indre København

Beliggenhed overfor Marmorkirken og den kommende Metro – således kun ca. 50 skridt til lufthavnen.

120 kvm bolig i 2 plan (høj stue + 1. sal)
+ 85 kvm lys og anvendelig kælder med fitnes / wellnessrum, arbejdsværelse / showroom, badeværelse, vaskerum og pulterum.

Ejendommen er fra 1850 og nyrenoveret i 2017, hvor alt indmad er udskiftet og indrettet moderne men med respekt for lejlighedens alder og stil.

Lejligheden har stort set ikke været anvendt siden overtagelse, og har tillige ikke været tilmeldt folkeregistret – alt er som nyt. Lejligheden fremtræder meget rustik med sine tykke og samtidig rå ydervægge, hvor det oprindelige byggeår 1850 for alvor træder i karakter. Indretningen derimod er moderne med store åbne rum, hvor der er lagt vægt på lys og luft. Inventar er af topkvalitet i såvel køkken som badeværelser (Poggenpohl),

Således oplever man, at entré er i delvis åben forbindelse med køkken/alrum, og at man har et view gennem hele køkken/alrummet og ned i stuen, lige fra man kommer ind ad døren. Køkken/alrummet er kun adskilt fra stuen med trappen til 1. sal og til kælderetage. Denne er udført i en let konstruktion, så temaet bevares hele vejen igennem. Ved entré er der indrettet garderobe og gæstetoilet.

1. sal er indrettet med et stort masterbedroom med fransk altan mod gårdmiljøet. Bag soveværelset findes et stort og lækkert badeværelse udført i mørke klinker og hvidpudsede vægge. Der er to håndvaske, stor bruseniche med regnbruser, væghængt toilet – og der er ikke sparet på belysningen. Soveværelset er naturligt adskilt fra underetagen, og alligevel fornemmes en hvis sammenhæng idet trappen med de lette balustre er eneste adskillelse (ingen lukkede døre).

Stuen er indrettet for enden af lejligheden (og for enden af bygningen) – det betyder at der er vinduer, og dermed lysindfald fra to sider. Samtidig med den åbenhed der hersker mellem køkken/alrum og stue, er her stadig en vis hyggekrogs stemning, hvor stuen optræder som sin egen separate afdeling. Samtidig er det også fra stuen, at der er adgang til kælderetagen, og det er egentlig en videreførsel af trappen fra 1. sal, der fører til kælderen. Igen fornemmes en hvis åbenhed, og kælderen forbliver dermed en integreret del af lejligheden.

Kældertrappen fører direkte ned til et rum med store (60×60 cm) gulvklinker. Rummet har direkte adgang til et lækkert badeværelse, og kan evt. indrettes som garderobe, walk-in, sminkeværelse, fitnesrum, wellness afdeling eller alt mulig andet, der kan kombinere mulighederne med både arbejdsrum / hobbyrum og badeværelse på samme etage.

Modsat trappen findes nemlig et stort lyst arbejdsværelse med høje vinduer mod gårdmiljøet. Stilen er gennemført mht. de store 60×60 cm gulvklinker, masser af indbygget belysning og de meget rustikke ydervægge.
Bag arbejdsværelset findes et pulterum på ca. 9 kvm.

Beliggenheden bliver ikke meget mere central – lige ved Marmorkirken, hvor ny Metro forventes åbnet i sommeren 2019. På gåben er der kun få minutter til Kongens Nytorv, Amalienborg, Kastellet, Kongens Have, d’Angleterre, Nyhavn og Strøget.

Parkeringskælder er beliggende lige bag ejendommen, og med adgang fra Dronningens Tværgade / Borgergade – her kan man leje en plads i parkeringskælderen for kr. 1.500 pr. måned.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 8.995.000
  • Dato: 14/12/2018
  • Udbetaling: 450.000
  • Brutto/Netto: 38.065/32.181
  • Ejerudgift/md: 6.551
  • Bolig areal: 120
  • Kælder areal: 85
  • Garage areal: Mulighed for parkeringsplads i kælder

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Skitsetegning kælder

Beliggenhed

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.