Hesteejendom patricier stil – Haderslev – Vojens

Kr. 2.995.000 · Hesteejendomme til salg · Til salg
Landejendom - mulighed for ekstra jord op til 38 ha

Ejendommen

SMUK LANDEJENDOM I PATRICIERSTIL

BELIGGENDE I UDKANT AF LANDSBY – OVERFOR BYENS KIRKE

KAN ERHVERVES TIL KR. 2.995.000 INCL. 1,2 HA JORD

TILKØB AF JORD OP TIL CA. 38 HA

SMUK GAMMEL OG LUKKET HAVE

UDELÆNGER I MATCHENDE STIL

STOR MURET LADE OG STALDBYGNING MED GARAGE

10 KM TIL HADERSLEV – 5 KM TIL VOJENS – 7 KM TIL LUFTHAVN

Idyllisk beliggende i hyggelig lille landsby – kun et par hundrede meter fra eget jordtilliggende på ca. 37 ha, som kan tilkøbes i størrelsesorden efter købers ønske.

Ejendommen er opført i år 1909 og der er gennemført en gennemgribende renovering i år 2000. I år 2016 er alle facader på stuehus og sidelænger blevet malet og alt står meget smukt i den gamle stil. Bygningerne er omkranset af en stor lukket og idyllisk gammel have, hvor man kan færdes helt ugeneret. Haven anslåes til ca. 5.000 kvm incl. en stor gårdsplads foran bygningerne. Haven er omkranset af store træer og i direkte tilliggende findes en mark på ca. 7.000 kvm. Her er der nem adgang fra staldbygningen, hvis man ønsker at ha et par heste tæt ved huset.

Har man behov for mere jord, skal man kun bevæge sig et par hundrede meter ned ad gaden. Her ender vejen blindt og jorden der tilhører ejendommen starter med de første to matrikler på hhv. 4 og 2 ha. På den anden side af en vej findes yderligere et stykke på 11 ha og et par hundrede meter længere væk yderligere 2 matrikler på hhv. 6 ha og 13 ha. – det er helt valgfrit for køber, hvor meget jord der skal følge med i ejendomshandlen.

Beliggenheden er en stille sidevej (blind vej) og adgangsforholdende er meget smukke og repræsentative. Gårdspladsen er delvis åben mod gaden kun adskilt af en række opstammede ahorntræer, og de hvide facader står flot med mange espalier tilplantet med roser. En række store søjletaks pryder facaden på stuehuset og en bred granit trappe fører op til en meget kraftig hoveddør i massiv hahogni. Alle vinduer i stuehuset er med buet top med små sprosser, og facaden har murede gesimser og kvadrerede hjørnelisener. Den høje sokkel omkring hele huset er synlige kampesten og sammen med det sort glaserede tegltag på stuehuset, er det en ejendom med en helt fantastisk og smuk udstråling.

Stuehuset indeholder en stor entré / hall med trappe til 1. salen. Trappen er en hvidlmalet trætrappe med smukke balustre og elegant midtertæppe. Hallen er forsynet med originalt terrasso gulv fra år 1909 forsynet med en bord hele vejen rundt i rummet. Ved siden af hallen findes et marmorbadeværelse og et stort soveværelse med 5-fløjet skabsvæg og massiv herregårdsplank på gulve. Fra hall er der direkte indgang til stuen, som ligger en-suite med endnu en stue og en spisestue. Fra stuen er der udgang til haven via en dobbelt terrassedør. Stue og spisestue er adskilt med en dobbelt glas-skydedør. I alle rum er der flotte stuklofter, massive plankegulve og gamle hvidmalede fyldningsdøre. Spisestuen er sammenlagt med køkkenet, som er udført i massiv kirsebær. Bag køkkenet findes en mellemgang med endnu et badeværelse, et bryggers med nedgang til ejendommens kælder og en udgang til den store terrasse ved stuehusets gavlende. Kælderen er på ca. 15 kvm og det er en oplagt tanke evt. at indrette den til vin / viktualie m.v.

1. salen er indrettet med en mellemgang / repos med adgang til alle rum på etagen. I midten findes to lyse værelser – begge med 2 store vinduer bygget i kvisten. I den ene gavlende findes to pæne værelser – begge med indbygningsskabe – og i den anden gavlende er indrettet et meget stort værelse med tilhørende walk-in. Værelset har synlige spær / bjælker og alle rum på etagen er forsynet med massive gulvplanker.

I forbindelse med renoveringen i år 2000 er der bl.a. lavet nye el-installationer i hele stuehuset. Alle vvs og varmeinstallationer er udskiftet ved samme lejlighed.

Staldlængen som ligger nærmest stuehuset er indrettet med garage med port til gårdspladsen. Herudover findes et stort fyrrum, hvor ejendommens pillefyr er installeret, og resten af længen står med den gamle staldindretning. Der findes en port ud til bagsiden af ejendommen, hvor der er let adgang til marken bagved. Hele længen har en uudnyttet etage på 1. salen. På tagets sydside er i øvrigt monteret solceller – energikonsulenten vurderer en overproduktion på 4.164 kWh p.a.

Laden ligger parallelt med stuehuset og er med til at lukke gårdspladsen. Ladens endegavl mod gaden er forsynet med 2 porte. Den ene er en almindelig garageport, der giver adgang til en garage / stort værksted. Herudover findes den store port med adgang til selve laden – her er der plads til at høje køretøjer kan komme ind.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 2.995.000
  • Udhus: 278
  • Dato: 13/06/2018
  • Udbetaling: 150.000
  • Brutto/Netto: 14.118/11.376
  • Ejerudgift/md: 1.690
  • Grund areal: 11.757 +
  • Bolig areal: 237
  • Kælder areal: 15
  • Garage areal: 180

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Beliggenhed

Vadebrovej 2, 6500 Vojens

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme (4)