Hesteejendom med ridecenter og ridehal – Viby Sjælland

Kr. 5.495.000 · Hesteejendomme til salg · Til salg
Blæsenborgvej 2, 4130 Viby Sjælland

Ejendommen

HESTEEJENDOM KUN 45 KM (39 MIN.) FRA RÅDHUSPLADSEN I KØBENHAVN

6,7 HA KUPERET TERRÆN MED FOLDE, LILLE SKOV OG RIDESTIER

RIDEHAL, 2 STALDBYGNINGER, STUEHUS OG GARAGER

EKSTRA ANNEKS BYGNING MED KØKKEN, BAD, STUE OG VÆRELSER (EJ BOLIG)

Èt samlet grundstykke på 67.064 kvm som er særdeles velbeliggende i kuperet terræn kun få minutter fra Ejby. I Ejby findes der bl.a. 2 lokale supermarkeder, 3 børnehaver, Ejby Skole med klassetrin op til og med 9. klasse samt SFO.

Ejendommen ligger tilbagetrukket ad ca. 250 m lang indkørsel til deling med nabo. Alle bygninger er placeret samlet tæt ved indkørslen, og resten af grundstykket er lagt ud til folde, ridestier og ridebaner. Den bageste del af grunden ligger på en højderyg, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Her findes i øvrigt et mindre stykke skov, og en stor del af grunden er afgrænset af træer i skel. Her findes en del vildt, og jagtinteresserede har mulighed for at deltage i en lokal jagtforening, der dækker et større område.

Hestefaciliteterne er rigtig gode. Der er opført en hestestald på 170 kvm med 7 store opmurede hestebokse, sadelrum / rytterstue, vaskeplads m.v. Herudover findes yderligere en stald med med 6 hestebokse (boks-elementer) og endnu en stald med 4 mindre hestebokse – i alt 165 kvm. Ved siden af stald nr. 2 findes yderligere et sadelrum, foderrum, toiletforhold m.v.

Godt placeret mellem de to stalde er i år 2007 opført en ridehal på 846 kvm. Hallen måler 18 x 48 meter, og der er anlagt en ridebane på 18 x 40 meter, således at det resterende areal er udnyttet til maskinrum, tilskuerplads m.v.

I forbindelse med stald nr. 2 findes lige ved indkørslen en erhvervslænge / anneks på bebygget 60 kvm. Her er der indrettet entré, badeværelse, stue og køkken i ét og fra stuen findes en trappe til 1. salen, hvor der er indrettet 2 værelser. Det ene værelse har en terrassedør ud til et fladt tag over sadelrummet – og der er således mulighed for at lave en tagterrasse. Længen er IKKE registreret som bolig, men er indrettet med alle nødvendige faciliteter.

Overfor annekset findes stuehuset, og de tre længer (stald, anneks og stuehus) danner en rigtig hyggelig gårdsplads. I forbindelse med stuehuset findes garage med 2 porte, hvoraf den ene fører til indrettet værksted / opmagasinering.

Stuehuset er indrettet med entré i forbindelse med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til 3 værelser og et rummeligt badeværelse. Herudover findes køkken med spiseplads til 4 personer, bryggers med bagindgang og fra køkken er der adgang til meget lys og sydvendt stue. Fra stuen kikker man ud over folde og springbane, og der er fra stuen udgang til en stor træterrasse, hvorfra solen kan nydes det meste af dagen. Der er anlagt hestefolde helt op til terrassen, så der er ingen have at passe. Fra terrassen er der direkte adgang til gårdmiljøet mellem staldene, ridebanerne og ridehallen.

Alle bygninger er opført på en måde, så hele miljøet hænger sammen. Begge staldbygninger har let adgang til såvel ridehallen som til såvel springbane som til ridebanen. Springbane og ridebane ligger i umiddelbar forlængelse af bygningerne, og foldene lige herefter. Ved indkørslen deler vejen sig i 2 retninger, hvor den ene fører ind i den privat indkørsel til boligen og annekset. Den anden fører rundt om bygningerne til ridehal, stalde m.v. – her findes der også rigelig med parkeringsplads til større biler, trailere m.v.

Ud over at grundstykket er en smuk naturperle at bevæge sig rundt på, fungerer stedet helt fantastisk godt for hesteinteresserede – uanset om man ønsker at benytte hele stedet selv, eller om der skal være plads til opstaldere.  Rundt på arealet er der anlagt ridestier mellem de 14 folde, der er indhegnet, og et stort areal på toppen af bakken er stadig frit. Her kan arealet benyttes  som den smukke naturoplevelse det kan give, eller der er mulighed for at indhegne flere hestefolde. På toppen af bakken ligger en lille skov, og et naturligt kildevæld forsyner en mindre sø i skoven.

Kun 5 minutters skridt gang fra ejendommen findes skoven, hvor man kan købe sig til en tilladelse til at ride – prisen er ca. kr. 1.500 pr. år.

Kom og oplev denne flotte ejendom – ring for en fremvisning allerede i dag.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 5.495.000
  • Dato: 01/06/2019
  • Udbetaling: 275.000
  • Brutto/Netto: 25.276/20.725
  • Ejerudgift/md: 2.390
  • Grund areal: 67.064
  • Bolig areal: 122
  • Garage areal: 65
  • Erhvervs-areal: 1.241

Skitsetegning

Skitsetegning stuehus

Skitsetegning anneks og hestestald 2

Skitsetegning anneks 1. sal

Skitsetegning hestestald 1

Beliggenhed

Blæsenborgvej 2, 4130 Viby Sjælland

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.