Ejerlejlighed Nyhavn uden bopælspligt

· Liebhaverbolig · Solgt - lignende søges
Solgt lignende søges

Ejendommen

Ejerlejlighed Nyhavn Uden Bopælspligt, SOLGT.

LEDER DU EFTER LIGNENDE LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT?
… se mere på www.uden-bopaelspligt-koebenhavn.dk

LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT I HJERTET AF KØBENHAVN.

Roligt beliggende tilbagetrukket fra det pulserende liv i Nyhavn og stadig på den sjove side – i en smuk gammel ejendom opført i år 1900 med nyindrettede lejligheder (indrettede i år 2012) med et rigtigt hyggeligt gårdmiljø og en atmosfære, der virkelig emmer af bylivet i det indre København.

Her er du tæt på alt og kan indenfor få minutters gang nyde såvel havnemiljøet, strøget, det kongelige teater og alle de kulturelle oplevelser, som København byder på. Du kommer det simpelthen ikke nærmere.

Lejligheden har siden indretningen/opførelsen i år 2012 udelukkende været anvendt lejlighedsvist under sælgers ophold i København, og fremtræder således som fuldstændig ny og uden slitage – du kan rykke direkte ind uden at bekymre dig om andet end indretningen.

Hele miljøet omkring lejligheden er istandsat og både gårdanlæg, facader på omkringliggende bygninger og opgang fremtræder lækkert og imødekommende – der er naturligvis også elevator i opgangen.

Lejligheden indeholder entré med garderobe og indbygningsskabe med låger i højglans hvid og masser af plads. Via lille mellemgang føres man forbi et værelse / kontor samt badeværelse og ind i et stort køkken/alrum. Badeværelset er rummeligt og lækkert indrettet med væghængt toilet og Svane elementer i højglans hvid og skuffer med soft-luk. Der er installeret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Køkken/alrummet er indrettet i åben forbindelse med stuen og man har en rigtig god rumfornemmelse. Køkkenet er et Svanekøkken i højglans hvid, og såvel køle/fryseskab som opvaskemaskine er integrerede i de flotte låger. Alle låger/skuffer er med soft-luk og overskabene er alle med push-ud beslag – og således helt uden greb. Bordpladen er komposit stenplade. Alle hårde hvidevarer i køkkenet er af mærket Siemens. Alt fremtræder absolut elegant og i en høj standard.

For enden af stuen findes indgang til soveværelse. Indgang til værelset er forsynet med en dobbelt glasdør, der giver et ekstra lysindfald fra den franske altan i soveværelset.

Alle gulve i lejligheden er udført i egetræ – 19 cm brede lamelplanker fra Norplank. Gulve fremtræder som helt nye med en glød, der giver en rigtig god kontrast til de hvide facader i køkken og stue.

Til lejligheden hører i øvrigt et kælderrum og der er cykelparkering i ejendommens kælder.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Dato: 01/10/2015
  • Brutto/Netto: 0/0
  • Grund areal: 2.940
  • Bolig areal: 96 m2
  • Afstand til vand: 50 m

Skitsetegning

Beliggenhed

Nyhavn 31E, 1051 København

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme (5)