Arkitekttegnet murermestervilla

· Liebhaverbolig · Solgt - lignende søges
Murermestervilla - Trelde Næs - Vejle fjord

Ejendommen

Stor moderne murermestervilla, på vandsiden ved det eftertragtede Trelde Næs.

Arkitekttegnet fuldmuret kvalitetsvilla opført i år 2010.
Med tinglyst færdelsret til stranden.
194 kvm + 16 kvm helårsisoleret havestue.
59 kvm garage og værksted + ca. 40 kvm 1. sal med egen indgang.

Stueplan.
Allerede ved den lange charmerende indkørsel op mod den tilbagetrukne ejendom fornemmer man både landlig idyl, nærhed til vandet og samtidig en hyggeligt enklave med et godt nabomiljø. Den store børnevenlige have med frugttræer og buske danner en smuk ramme om den moderne murermestervilla. På den teglbelagte gårdsplads foran huset, som er indrammet af klassiske toldbod lamper, er der plads til leg og udendørsaktiviteter.

Husets indgangsparti udstråler hygge og plads til familieliv, her findes også et gæstetoilet med brus. Køkkenalrummet er ca. 30 m2 og holdt i fransk landstil. Her er plads til hele familien + ekstra gæster. Køkkenet er opmuret og vandskuret, udført med hvide skuffer med stor fokus på praktik med blandt andet sokkelskuffer. Bryggerset er holdt i helt samme stil som køkkenet med vaskerum og fryseskab.

Loftshøjden, som er 2,75 m., er unik, og giver en følelse af lys og luft. Fra køkkenet er der udgang til en teglstensbelagt terrasse, hvorfra man har udsyn over den fine sydvendte have. Haven er på 1.968 m2, og giver plads til både fodboldbane, bålplads og alt andet en børnefamilie vil efterspørge.

Stuen er ligeledes sydvendt. Gulvplankerne er af 26 cm brede douglasgran og skaber, sammen med den indbyggede pejs, et utroligt hyggeligt stuemiljø. Fra stuen er der udgang til en charmerende 16 m2 stor sydvest vendt havestue, som er udført i fransk orangeristil.

1. sal.
I midten af husets 1. sal er indrettet et alrum med 4 arbejdspladser i et bredt kvistvindue, hvorfra der findes et lille kig til Vejle Fjord.
Fra husets store rummelige badeværelse har man udsyn over hele den sydvendte have. Badeværelset indeholder blandt andet et stort badekar, to håndvaske og bruseniche.
Desuden er der 4 store værelser, hvor der i de 2 værelser er hems. To af værelserne har udgang til en stor vestvendt tagterrasse (over havestuen). Gulvene er, som i stueetagen, udført i bredde massive douglasgran planker og i badeværelset er der lagt teglklinker med gulvvarme.

Garage- og værkstedsbygning med 1. sal.
Garagen har to automatiske porte, hvor der er god plads til to biler. Her er yderligere indrettet et rummeligt værksted på ca. 20 kvm. Der er indført koldt og varmt vand, og udenfor værkstedet er der opsat et udendørs bad, hvor de friske kan få et skyl efter en frisk morgendukkert i fjorden. For enden af garagen fører en udendørs trappe op til 1. salen, hvor der er indrettet et multirum. Her er anvendelsesmulighederne mange. Der kan let føres både koldt og varmt vand, samt afløb op fra værkstedet nedenunder. Faktisk kan der indrettes en helt separat ungdomsafdeling eller måske en lejlighed til en au-pair. Alternativt kan der indrettes kontor for den selvstændige / hjemmearbejdende familie.

Ejendommen forsynes med fjernvarme, og der er installeret varmegenindvindingsanlæg fra Nilan.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Udhus: 99
  • Dato: 13/06/2018
  • Brutto/Netto: 0/0
  • Ejerudgift/md: 4.166
  • Grund areal: 1.968
  • Bolig areal: 194
  • Garage areal: 59
  • Afstand til vand: 100

Skitsetegning

Skitsetegning stueplan

Skitsetegning 1. sal

Skitsetegning garage

Skitsetegning garage 1. sal

Beliggenhed

Trelde Næsvej 39, 7000 Fredericia

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme (12)