Luksus sommerhus Vejle Fjord

Kr. 3.695.000 · Luksussommerhus · Til salg
Kildevej 3, 7080 Børkop

Ejendommen

PANORAMA UDSIGT OVER VEJLE FJORD

LUKSUS SOMMERHUS I ANDEN RÆKKE TIL VANDET – I HÆVET NIVEAU

181 ETAGEMETER – FORDELT PÅ STUEPLAN OG KÆLDERETAGE

BOLIG 69 KVM + UDESTUE 23 KVM – I ALT 92 KVM
KÆLDERETAGE 89 KVM

OPFØRT I ÅR 2008 – VARMEPUMPE ENERGI OG ELVARME

TÆT PÅ MUNKEBJERG SKOVEN OG FLERE LOKALE GOLFKLUBBER

Udsigten ud mod Lillebælt og Vejle Fjord og de skovklædte kyster ovre på den anden side er smuk som et landskabsmaleri hvor hver dag er et nyt billede.

Udsigten kan nydes fra alle vinkler, fra terrassen, udestuen og pejsestuen med vinduer der går fra gulv til loft uden synlige vinduessprosser.

Sommerhuset i anden række er hævet så panoramaudsigten bevares og er beliggende i det attraktive Mørkholt tæt ved Hvide Klit og har adgang til vandet mindre end 50 m via stisystem.

Boligen er en sand liebhaverbolig både når det gælder det indre og det ydre. Det er et stort og veldisponeret sommerhus med fuld kælder med luksus og stil og hyggekroge i en nem og vedligeholdt have.

Sejlerlivet, og golfbane ligger lige for – og man er tæt på skov og strand samtidig med at både Vejle og Fredericia kun er 10 min. Væk

Hus og omgivelser:

Terrasse og stuer vender mod øst hvor solopgangen er en kæmpeoplevelse . Den bagvedliggende terrasse ligger fuldstændig ugenert og har eftermiddags – og aftensol hvilket er med til at give et fantastisk miljø.

Huset er opført i 2008 i de bedste materialer og er samlet 92kvm + 92kvm kælder som kan udnyttes til flere forskellige formål.

Fra vejen mod syd træder man ind i en entre med gæstetoilet med vaskesøjle, overfor et værelse der indeholder 2 senge som kan udvides med 2 dobbelte køjesenge.

I åben forlængelse af entre finder man køkken/alrum med alt hvad dertil hører, alle hårde hvidevarer er i børstet stål fra Simens og indbygget i væg er der varmeplade, mikroovn, ovn, køleskab , kaffemaskine og indbygget TV. Bordpladerne er i sort vandskuret granit hvilket giver køkkenet et tidløst præg.

Fra køkkenet er der direkte adgang til pejsestue og udestue hvor der er skydedøre ud til den store østvendte terrasse.

Fra pejsestuen/køkken er der adgang til det store soveværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til lækkert stort badeværelse med både bruser og nedsænket badekar. Toiletmøbler er alle holdt i samme nuance som køkkenskabe hvor toiletbordplade også er i vandskuret sort granit. Alle skabselementer er fra HTH. Gulvet er med el-varme.

Hele huset er bygget med alt ført op i kip, hvilket giver rum-fornemmelse overalt.

Kælder:

Huset er med fuld kælder/garage som står 100% i orden med epoxygulv der er nemt at holde. I kælderen er der kontor med skydedøre ud til have og indkørsel. Kælderen er holdt med rustikke vægge og med automatisk port og belysning er lavet med fotoceller.

Der er i kælderen indrettet ekstra rum som kan bruges til mange forskellige formål, er forberedt til vaskerum/toilet eller hvad man måtte ønske.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

  • Kontantpris: 3.695.000
  • Dato: 01/06/2019
  • Udbetaling: 185.000
  • Brutto/Netto: 18.970/14.509
  • Ejerudgift/md: 3.771
  • Grund areal: 470
  • Bolig areal: 69 + 23 "udestue"
  • Kælder areal: 89
  • Garage areal: Incl. i kælder
  • Afstand til vand: 100

Skitsetegning

Stueplan

Kælderplan

Beliggenhed

Kildevej 3, 7080 Børkop

Peter Warming

Warming Liebhaverboliger

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

Kontakt

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme (7)