Liebhaverejendom Brejning, Vejle Fjord

Kr. 8.995.000 · Liebhaverbolig · Til salg
Brejning Strand 103, 7080 Børkop

Ejendommen

Liebhaverbolig ved Vejle Fjord

Denne fantastiske bolig er gennemgribende renoveret i samråd med arkitektfirma med stor respekt for husets stil og alder. Valget af materialer er kompromisløst og i absolut topklasse.

Beliggenheden er perfekt i et malerisk, roligt landskab med et rigt dyreliv. Her ses både harer, rådyr og isfugle.

Den store have har flere ugenerede terrasser, hvortil der er adgang fra husets tre stuer. På de sydvendte terrasser kan man nyde udsigten til Vejle fjord og samtidig lyden af bølgeskvulp. Haven er anlagt af havearkitekt og er nem at holde.

I frugthaven findes træer med kirsebær, blommer, æbler og pærer samt bærbuske og der er etableret flere højbede med krydderurter.

Ejendommen

Ejendommen har fået en fuldstændig facadebehandling, idet alle facaderne er sandblæste og renoverede med netpuds. Taget består af sortglaseret tegl og har hårdt undertag.

Huset indeholder en imponerede hall med kraftige, synlige bjælker og granitgulvet er ført igennem til såvel badeværelse som køkken. Fra hallen er der adgang til en rummelig stue med store vinduespartier og dobbeltdør til terrassen. Mod øst findes spisestuen, hvor morgensolen kan nydes med udsigt til fjorden.

Mod vest er der etableret herreværelse med billardbord.

Fra hall’en er der adgang til et af husets tre badeværelser, der indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Loftshøjden er 3,25 meter i stue-etagen og 2,85 meter på 1.salen.

Køkkenet er lyst og rummeligt og indeholder kogeø. De to stuer samt herreværelset har massive egetræsgulve, og der forefindes gulvvarme i hele underetagen.

På første sal findes et stort repos med adgang til alle rum og et view over hall’en.
Her er der indrettet to master bedrooms, det ene med stort vinduesparti i husets midter-karnap, hvorfra der er adgang til walk-in closet. Det andet har fantastisk udsigt over fjorden og Brejning Marina; her kan solopgangen nydes alle årstider. Derudover findes to badeværelser, hvoraf det ene har spabad, samt kontor og to ekstra værelser.

Værkstedsbygningen er renoveret med vandskurede vægge, nye lofter, radiatorer, døre, vinduer og elinstallationer.

Området

Ejendommen er beliggende i et af de smukkeste områder ved Vejle fjord, tæt ved Munkebjerg-skovene – et særdeles kuperet terræn
med såvel skovområder som strandarealer.

I området ligger mange ældre, smukke bygninger – de Kellerske anstalter, som blev etableret i år 1898. Ejendommen ligger tæt på Marina, spa-hotel og golfbane.

Der er indkøbsmuligheder i Brejning by få minutters kørsel herfra samt togforbindelse mod Vejle/Århus og Fredericia/Odense.

Ejendommen ligger centralt placeret i trekantområdet tæt på motorvejsnettet med ca. 20 minutters kørsel til Vejle og Fredericia, 30 minutter til Kolding og ca. 40 minutters kørsel til Billund Lufthavn.

Ejendommens egenskaber

Ejendommens Data

 • Kontantpris: 8.995.000
 • Udhus: 65 m2
 • Dato: 04/04/2020
 • Udbetaling: 450.000
 • Brutto/Netto: 38.065 / 32.252
 • Ejerudgift/md: 3.268
 • Grund areal: 3.612 m2
 • Bolig areal: 426 m2
 • Afstand til vand: 50 m

Skitsetegning

Stueplan

1. Sal

Værksted

Beliggenhed

Brejning Strand 103, 7080 Børkop

Dokumenter

  Peter Warming

  Warming Liebhaverboliger

  +45 30 50 6000
  +45 30 50 6000
  Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

  Peter Warming, indehaver af Warming Liebhaverboliger, landsdækkende liebhavermægler. Vi dækker hele Danmark - ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Er uddannet som ejendomsmægler og har mere end 25 års erfaring i at handle fast ejendom. Peter er endvidere uddannet..

  Kontakt

  Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Lignende ejendomme (14)